Skip to main content

In de schoenen van Active Living Orion

Active Living Orion is flitsend begonnen aan de BetCity Eredivisie Mannen en na de eerste helft van de reguliere competitie staat het team fier bovenaan. Sinds de start van de voorbereiding zijn er al vele uren versleten op het volleybalveld en de spelers van de koploper doen dat op volleybalschoenen van Volleybalshop.nl.

In de zoektocht naar een goede partner voor de beste schoenen kwam General Manager Rob Jorna uit bij Volleybalshop.nl. Rob Jorna: ‘Een paar goede schoenen is van essentieel belang in een lang en zwaar seizoen. We willen daarin onze spelers niet beperken door met één merk in zee te gaan. Spelers hebben toch persoonlijke voorkeuren en wellicht ook medische redenen om te kiezen voor een ander merk en schoenmodel. Het assortiment van Volleybalshop.nl is ruim en voorzien van de nieuwste modellen. Dus voor iedere speler wat wils.’ 

Orion topscoorders Tom Koops en Samuli Kaislasalo spelen respectievelijk op adidas Stabil Next Gen en Nike Air Zoom Hyperace 2. Libero Mats Bleeker veegt de vloer schoon op Mizuno Wave Lightning Z7. En Stijn Held verdeelt het spel op ASICS Sky Elite FF 2. Alle topmerken zijn vertegenwoordigd en dat is niet meer dan logisch. Iedere volleyballer heeft andere wensen wanneer het gaat om comfort, stabiliteit, demping en wendbaarheid. Dit ligt aan het postuur, de positie in het veld en natuurlijk aan de voeten.

Volleybalshop.nl is blij om iedere speler van Active Living Orion te voorzien van de beste schoen. Op naar een even zo goede 2e helft van de reguliere competitie!

Bron: Volleybalshop.nl