Skip to main content

Simplex SSS – Active Living Orion 0-3

Afgelopen zaterdag hebben de mannen van Active Living Orion goede zaken gedaan in Barneveld. De tweede set was met een uitslag van 32-34 erg spannend.

In de aanloop ernaar toe maakte SSS van 17-19 achter een 21-19 voorsprong en kwam bij 24-23 op setpoint.

Na kansen op winst over en weer kwam SSS voor het laatst bij 32-31 op de kans op 1-1 in sets, vervolgens pakte Orion drie punten op rij en won dus met 32-34. Daarmee werd het 0-2, ze hadden de eerste set met 14-25 ruim gewonnen en ook de derde set bleef Orion aan de goede kant van de score met 20-25.

Het wezenlijke verschil maakte Orion via 0 om 8 aces en een 26 om 19 lagere foutenlast. Samuli Kaislaslo (Orion) werd met 19 punten topscorer, Bram Berger van SSS scoorde 15 keer.

Aanstaande zaterdag spelen we een thuiswedstrijd tegen Vocasa. De wedstrijd begint om 20:30 uur. Tot dan!

Heb jij nog geen tickets? Bestel ze dan hier!