Skip to main content

Are you ready for take off? Orion Stars is gelanceerd!

Active Living Orion introduceert een nieuwe fase in zijn bestaan met de transformatie naar Orion Stars. Deze re-branding zorgt niet alleen voor een visuele en strategische metamorfose, maar ook een versterking van de clubstructuur door de toetreding van diverse enthousiaste aandeelhouders die de club een warm hart toedragen. De aandeelhouders investeren in een club die groeiende is en stappen maakt op gebied van professionaliteit. Hiermee krijgen zij een unieke kans om de club hierin te ondersteunen en mee te beslissen.

Met deze herstructurering streven we naar meer financiële zekerheid binnen de club. Daarnaast willen we nieuwe expertises aantrekken om de professionaliteit binnen de club te verhogen. Ook de fans staan centraal in onze plannen. We willen hun beleving vergroten met behulp van innovatieve initiatieven, zodat zij zich nog meer verbonden voelen met Orion Stars. Met deze stappen zetten we een belangrijke koers richting een stabiele en succesvolle toekomst voor Orion Stars.

De mix van verschillende achtergronden en leeftijden in de sporthal creëert een unieke, hechte achterban die niet alleen trouw is aan de club, maar ook anderen inspireert om deel uit te maken van deze bijzondere sportervaring. Dit alles maakt Orion Stars meer dan een club; het is een beweging van en voor de sportieve avonturiers van vandaag.

Jij komt toch ook naar onze sterren kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *